top of page
Kranten

Nieuws

Op deze pagina verzamelen we alle nieuws in verband met onze activiteiten.

10 aug. 2023

Bestel je spiegelstickers

Ook dit jaar staat de 10-daagse van Geestelijke Gezondheid in het teken van ‘kracht’! Maar er is ook een nieuwigheid: gratis raamstickers! Deze kan je bestellen bij jouw Logo en op elke spiegel en elk raam bevestigen van jouw organisatie!

Bestel je spiegelstickers

1 aug. 2023

Registreer jouw actie

Help jij samen met jouw organisatie om mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar te maken? Er zijn al heel wat geregistreerde acties voor de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid, ben jij er ook bij? Registreer jouw actie via UiT in Vlaanderen.
Elke actie, groot en klein, steunt #samenveerkrachtig.

Registreer jouw actie

21 mrt. 2023

Heb jij onze nieuwe inspiratiegids al?

Tussen 1 en 10 oktober zetten we opnieuw het belang van geestelijke gezondheid en veerkracht in de kijker. Dit jaar staat kracht centraal, want samen zijn we veerKRACHTig! Om jullie te inspireren ging vandaag onze nieuwe inspiratiegids de deur uit. Heb jij jouw exemplaar al ontvangen? Indien niet, vraag hem dan zeker aan via jouw Logo.

Heb jij onze nieuwe inspiratiegids al?

17 mrt. 2023

Op zoek naar inspiratie?

We werkten een nieuwe webpagina boordevol inspirerende voorbeelden uit. Ga dus zeker een kijkje nemen bij het plannen van jullie activiteiten.

Op zoek naar inspiratie?

24 feb. 2023

Samen VeerKRACHTig!

Van 1 tot 10 oktober zetten we onder het motto #samenveerkrachtig oppnieuw het belang van een goede geestelijke gezondheid in de kijker. Het doel? Mentaal welbevinden en psychische kwetsbaarheid bespreekbaar maken. Dit jaar staat opnieuw in het teken van ‘kracht’: we nodigen iedereen uit om positief naar zichzelf te kijken, de eigen krachten te ontdekken en elkaar te versterken.

Samen VeerKRACHTig!
bottom of page