top of page

Stormkop

Aan de droogdokken in de Antwerpse haven organiseerde Stormkop een groots evenement in teken van Geestelijke Gezondheid. Met activiteiten voor jong en oud werden de bezoekers ondergedompeld in een dag vol veerKRACHT.

Stormkop

Doelgroep:

Type:

Toegankelijkheid:

Volwassenen, Kinderen & jongeren, Ouderen

Beleef, Beweeg, Kijk

Breed publiek

StormkopAan de droogdokken in de Antwerpse haven organiseerde Stormkop een groots evenement in teken van Geestelijke Gezondheid. Met activiteiten voor jong en oud werden de bezoekers ondergedompeld in een dag vol veerKRACHT. En dit op een inspirerende locatie aan de rand van de haven van Antwerpen met zicht op het water. 

 

Wat is Stormkop? 

Stormkop omschrijft zich als een maritieme speeltuin met heel wat leuks op de agenda. Doorheen het jaar ontvangen ze klassen en families en organiseren ze vakantiekampen voor kinderen. Het is een veilige plek voor iedereen. Je kan er terecht om te ontdekken, te spelen, te proeven en tot rust te komen. 

 

De actie 

Voor de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid konden mensen een volledige dag deelnemen aan verschillende activiteiten rond veerKRACHT. Workshops, therapiesessies, lezingen, een expositie,… er was voor ieder wat wils. De dag werd gestart met een exotic dance, dit vulde de grote zaal met snelle beats voor een energieke start van de dag. Terwijl konden gezinnen met jonge kinderen in de buik van een walvis tot rust komen tijdens een kinderyoga sessie en schreven volwassenen met zicht op het water tijdens de schrijfworkshop van OKONTRAIR. De site nodigde ook uit om op ontdekkingstocht te gaan naar de veilige plek of een expositie.  

 

De kracht van deze actie 

Deze actie zorgde ervoor dat mensen op een prachtige locatie op zoek gingen naar hun kracht. Door het brede aanbod vond iedereen wel een gepaste activiteit om aan deel te nemen die dag. 
bottom of page