top of page

Gelukswandeling voor medewerkers

Logo GezondPlus organiseerde een gelukswandeling voor de medewerkers.

Gelukswandeling voor medewerkers

Doelgroep:

Type:

Toegankelijkheid:

Volwassenen

Beweeg

Breed publiek

Gelukswandeling


Op een zonnige zomermiddag organiseerde Logo GezondPlus tijdens de middagpauze een gelukswandeling voor alle medewerkers. “Een try-out voor de vele gelukswandelingen die tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid georganiseerd worden”, klonk het. Door deel te nemen aan de gelukswandeling werk je aan een fysieke en geestelijke gezondheid, en met kleine gelukskes zet je mensen in hun kracht. En laat ‘kracht’ nu nét het jaarthema van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid 2022 zijn. Als dat niet #samenveerKRACHTig is?!

Jullie hebben vandaag een leuke middagactiviteit gedaan. Kan je daar eens wat meer over vertellen? Hoe is dat idee ontstaan?

Jasmien: Klopt! We hebben vandaag tijdens de middagpauze de gelukswandeling van het Vlaams Instituut Gezond Leven georganiseerd. En dat was heel geslaagd! Zeker omdat veel collega’s net vandaag terugkwamen uit verlof. We hadden elkaar al een tijdje niet meer gezien, dus het was heel tof in de pauze tijd te maken om bij te babbelen. En dat terwijl we bewegen en zo werken aan het eigen geluksgevoel en het thema ‘geestelijke gezondheid’.

Kan je eens beschrijven wat zo’n gelukswandeling is?

Jasmien: Het is een echte wandeling waarbij je enerzijds in beweging bent en aan je fysieke gezondheid werkt. Anderzijds is het een wandeling waarbij je op je route korte opdrachtjes tegenkomt die goed zijn voor het geluksgevoel of mentaal welbevinden. Je werkt dus zowel aan je fysieke als mentale gezondheid.bottom of page