Zelf aan de slag

Zelf aan de slag

Van 1 tot 10 oktober kan je meedoen aan een van de honderden acties. Niets mis mee. Maar je kan ook zelf de handen uit de mouwen steken en een eigen evenement in elkaar boksen. Zet je creatief en organisatorisch talent op scherp en bedenk een leuke actie.

Inspiratie nodig?
Wat denk je van een workshop Fit in je hoofd, een infoavond over piekeren of, waarom niet, een-goed-in-je-vel-fuif? Alles kan en mag, zo lang het maar leuk en inspirerend is. En het taboe rond geestelijke gezondheid helpt doorbreken, natuurlijk. Meer ideeën vind je terug in de inspiratielijst van de Vlaamse Logo’s, die er later in het voorjaar aankomt. Ontmoeting en verbinding staan hierin centraal. Wil je nu al aan de slag? Snuister alvast in de inspiratiedocument 'Neem plaats op onze bank en zet je eigen bankenproject op!' Of wil je liever een veertocht organiseren? Neem dan onze Gids voor Te Gekke veertochten erbij.
Onze communicatietoolkit, met een overzicht van artikels en berichten die je kan gebruiken om jouw activiteit bekend te maken via (sociale) media, kan je aanvragen bij jouw Logo.

Materiaal bestellen?
Voor de 10-daagse van de geestelijke gezondheid bestaat heel wat promotiemateriaal, waaronder affiches, postkaarten, flyers, etc. Je kan dit bestellen via de algemene inspiratiegids die er later in het voorjaar aankomt.

ACTIVITEIT

Verzin een activiteit rond geestelijke gezondheid: lezingen, workshops, meditatiesessies, workshops, alles kan en mag

SAMEN VEERKRACHTIG

Denk aan het centrale thema: samen veerkrachtig

TAMTAM

Nodig je netwerk uit, maak tamtam op de sociale media

UiT in Vlaanderen

Registreer je event in UiT in Vlaanderen

(zie hieronder)

Jouw actie in UiT in Vlaanderen: succes verzekerd

Jouw event verdient een zo groot mogelijk publiek. Daarom raden we je aan je actie te registreren op de evenementendatabank UiT in Vlaanderen, goed voor 15.000 bezoekers per dag! En dat voor een tijdsinvestering van amper 10 minuten. Zo werkt het:

STAP 1

Creëer een account

STAP 2

Registreer je event
  • Dat kan hier
  • Volg alle stappen
  • Geef zo veel mogelijk gedetailleerde informatie
  • Voeg een foto of een afbeelding toe

STAP 3

Bezorg je event extra zichtbaarheid!
  • voeg samenveerkrachtig toe als label